1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Parkeren in Scheveningen kan een lastige opgave zijn. Wij helpen u graag om zo makkelijk en goedkoop mogelijk te parkeren. Wij raden de volgende mogelijkheden aan:

Interparking Scheveningen: www.parkereninscheveningen.nl

U parkeert tegenover het hotel.

1.     U kunt bij ons een tijdwaarde-kaart kopen van € 19,50. Hierbij is het mogelijk 24 uur te parkeren, vanaf de tijd van inrijden, waarbij de plaats niet is gegarandeerd.

2.    Via de site van de parkeergarage kunt u online een plaats reserveren vanaf € 17,50 per 24 uur. Datum en begintijd kunt u zelf aangeven, tussentijds in en uitrijden is mogelijk.

BKS Parking Strand: www.bksparking.nl

Via de site van de parkeergarage kunt u online een plaats reserveren vanaf € 12,50 per 24 uur. Datum en begintijd kunt u zelf aangeven, tussentijds in en uitrijden is mogelijk. U kiest voor “hotel parking” (de balk rechts naar beneden slepen).

De ingang bevindt zich naast het benzinestation aan de Zwolsestraat 426. Wanneer u doorrijdt tot uitgang A, loopt u via de Alkmaarsestraat binnen 4 minuten naar het Aquarius hotel.

 Parkeerterrein Zwarte Pad

Op loopafstand van Aquarius hotel ligt het parkeerterrein het Zwarte Pad. Van 1 november tot 1 maart parkeert u hier GRATIS. In de overige maanden geldt hier een tarief van € 3,50 per uur, met een maximum van €21,70 per 24 uur.